Empreses

Productes d'Alforja és un clúster format per 4 empreses d'Alforja que comparteixen iguals reptes estratègics. Aquesta unió és una col·laboració que permet aprofitar sinèrgies, optimitzar recursos, i reforçar la competitivitat mitjançant el desenvolupament d'iniciatives conjuntes de màrqueting.

logos

"BONDRIA EMBOTITS"

Foodilicious

El principal producte de Bondria és la llonganissa fresca, encara que en l'actualitat s'elaboren i comercialitzen tot tipus d'embotits, pernils, i altres productes càrnics derivats del porc i del xai. La seva producció està avalada per la seva categoria, aconseguida gràcies a uns processos totalment artesanals, als rigorosos controls de qualitat higiènico-sanitaris, i a la utilització de la millor matèria primera. Aquesta prové fonamentalment de centres de criança propis, encara que també d'altres proveïdors escollits acuradament .

Tel. Contacte: 977 81 62 59
mail: bondria@bondria.com

"ALFORJA AGRARIA i SC, SCCL"

Foodilicious

L'oli d'oliva verge extra de primera premsada és un oli de categoria superior obtingut directament de les olives i només mitjançant procediments mecànics. Aquesta qualificació comporta una sèrie de bones pràctiques al camp, en la collita i en la manipulació. L'oli d'Alforja posseeix unes propietats organolèptiques excepcionals, i totes les vitamines i les substàncies naturals de l'oliva. Està qualificat com afruitat amb grau d'acidesa màxima de 0,5%. A l'agrobotiga també trobareu l'Avellana Ribeta, una varietat autòctona d'Alforja.

Tel. Contacte: 977 81 60 55 - 679 878 804
mail: caa@tinet.cat
Es fan enviaments a domicili.

"CELLER MAS DEL BOTÓ"

Foodilicious

L'explotació vitivinícola Mas del Botó consta de més 40 ha. on 5 ha. són conreades de vinya de les varietats Garnatxa negra, Carinyena i Cabernet Sauvignon. S'hi produeixen dues marques de vi: El Ganagot un vi envellit en barriques de roure, vi de guarda, i Mas del Botó, un vi jove madurat sobre mares. Les excepcionals particularitats del terreny i les condicions ambientals de la Vall de Cortiella, influeixen en la qualitat d'aquest vi. A més de la venda dels vins, s'ofereixen visites guiades amb tast de vins i productes locals.

Tel. Contacte: 630 982 747
mail: pep@masdelboto.cat

"MEL DEL PADRÍ"

Foodilicious

La Mel del Padrí neix del Paratge Natural d'Interès Nacional de les Muntanyes de Prades, a Mas d'en Viñas, terme municipal d'Arbolí, província de Tarragona. Durant la primavera i estiu els eixams formen part d'un paisatge natural a més de 800 m d'altitud, i a l'hivern degut a les baixes temperatures, que aquests indrets assoleixen, es traslladen a la costa arribant als 200 o 300 m. La nostra mel té una trajectòria de cinc generacions, va començar a produir-se com afició i poc a poc s'ha anat convertint en un referent familiar. Per tal de conservar totes les propietats i oferir un producte natural de qualitat, actualment es segueix utilitzant el mètode tradicional d'extracció i manipulació, sense l'aplicació de tractament tèrmic, aquest motiu fa que durant l'hivern es cristal·litzi.

Tel. Contacte: 606 624 818 - 639 933 876
mail: meldelpadri@gmail.com

Copyright © 2016, Productes d'Alforja / Design by assumptesdedisseny

Aquesta pàgina web no utilitza cookies Avis legal